Praktik Aspholm
*KranioSakral terapi *Lymfmassage *Zonterapi 
*Herba Plus Metoden *Flavon näringsgeléer 
*Kost- & Näringsrådgivning *Matintoleranstest

            Zonterapi ~ Reflexologi

                                                  Bokningstelefon: 0739-85 71 92

Har du friskvårdspeng från arbetsgivaren? Passa på att utnyttja det! Zonterapi räknas som friskvård!

 

Zonterapi kan vara riktigt behagligt och avslappnande att få! Det behöver inte utföras kraftfullt och bli smärtsamt.

 

Zonterapi är benämningen på den behandling som oftast enbart utförs traditionellt på och under fötterna.

Reflexologi är punktbehandling inte bara på och under fötterna utan även på t.ex. underbenen, handen, örat, ryggen, bröstbenet och i ansiktet. Ju fler punkter man angriper ett problem med, ju bättre! Jag jobbar med s.k. 3-dimensionellt punktsystem där man har flera olika olika punktkartor att arbeta med.

 

En behandling utgår från de besvär du presenterar och vi gör en ordentlig hälsoanalys första gången och bestämmer tillvägagångssättet.

Behandlingen kan frivilligt kompletteras med örtterapi/kosttillskott för bättre och snabbare resultat.

Punktbehandlingen i Zonterapi/Reflexologi görs med fingrar, zonstav eller i vissa fall med en el-"penna". Punkter som signalerar störning i funktionen är mer eller mindre ömma, men man behandlar varsamt och de flesta beskriver det som "skönt-ont", inte alls ohanterligt och tycker samtidigt att behandlingen är skönt avkopplande.

 

Man får räkna med ett antal behandlingar när man har krämpor. Kroppen får impuls och hjälp till självläkning och detta sker i kroppens egen takt. Samtidigt startar behandlingen en reningsprocess vilket kan märkas i tillfällig förändring i tarminnehållets lukt som kan vara starkare och konsistensen annorlunda, andedräktens doft kan förändras tillfälligt (till det sämre..), urinens färg kan bli mörkare och lukten kan vara stark. Dessa reningssymtom är absolut välkomna och är övergående! Man kan även stötta reningsprocessen med kosttillskott för att underlätta.

 

För exempelvis fibromyalgi, kroniskt trötthets-syndrom (ME), ryggsmärtor och huvudvärk/migrän, rekommenderas varmt en kombination inom behandlingstiden med KranioSakral terapi för mjuk kot-korrigering plus lymfflödesbehandling/lymfmassage! Se gärna särskild rubrik överst eller du är välkommen att ringa för svar på dina frågor!

 

Utnyttja mängdrabatt på zonterapibehandlingar!

Förskottsbetala 3 eller flera tillfällen och få 10 % rabatt!

Dessutom pensionärs- & studentrabatt 50 kr per behandling! Gäller även dig som har sjukbidrag/långtidssjukskriven.

Behandling: Normalt 60 minuter.

 

Välkommen med din bokning!

 

 

 

Reflexologi & Zonterapi jobbar båda på det system som vetenskapen nu har upptäckt, det osynliga nätverk av energi som finns i kroppen och via nervbanorna vilket gör att  man t.ex. kan behandla bihålor och njurar mm. via fötterna, men också via punkter på annat ställe på kroppen.