Praktik Aspholm
*KranioSakral terapi *Lymfmassage *Zonterapi 
*Herba Plus Metoden *Flavon näringsgeléer 
*Kost- & Näringsrådgivning *Matintoleranstest

Pigg och gla´ mest var dag.

Friskvårdsbehandlingar är väldigt bra för den som är stillasittande i jobbet, eller släpar på tung utrustning alternativt har en del tunga lyft i sitt jobb. Åter andra klättrar och klänger och får ont i ben och rygg. En del behöver hjälp att stressa ned.

Passa på att få hjälp nu när arbetsgivaren betalar! Många låter tyvärr sin friskvårdspeng frysa inne och det är ju väldigt synd. Alla mår gott av en stunds massage förslagsvis!


Välkommen!

Telefon för bokning och förfrågningar:

0739-85 71 92

 

Om din arbetsgivare är ansluten till Wellnet™ kan Du via Wellnetportalen på nätet köpa behandling med hjälp av din friskvårdspeng. Tidsbokning görs via telefonen till Praktiken!

 

Gör så här: 

Följande instruktion gäller i de flesta fall men olika arbetsgivare har olika system för hur summan dras på lönen.

1. Logga in på Wellnetsidan, användarnamn och lösen har Du fått via arbetsgivaren. Har du glömt lösen klickar du på den speciella raden och lösen skickas till din mailbox.

www.wellnet.se

2. Leta fram Praktik Aspholm och välj "köp tjänst".Det är tidslängden i första hand du köper och behöver inte förbestämma exakt vilken typ av behandling. Exempelvis gäller ett köp av "lymfmassage 90 minuter" även för behandling med massage och kraniosakral terapi i en mix. Vi bestämmer när du kommer.

3. Följ köpanvisningarna tills Du ser att köpesumman dragits från friskvårdskontot, vilket syns på Ditt saldo.

Printa ut verifikationen på Ditt köp om möjligt: "Kvitto till leverantör" eller skriv ned bokningsnumret och tag med till Praktiken. Det är Ditt köpbevis.

4. Tag kontakt på telefon: 0739-85 71 92 för tidsbeställning.

5. För att förtydliga, så får jag som terapeut ingen ersättning förän du varit på din behandling och jag leveranssätter din behandling hos Wellnet.

Glömmer du att utnyttja ditt köp kommer pengarna du betalat att s a s brinna inne efter en viss tid.

Välkommen!